ПоддержатьУкраїнська

Заступник голови МОЗ Андрій Семиволос утік з власної пресконференції після питань про ОНМедУ

StopCor
StopCor

StopCor

Заступник голови МОЗ Андрій Семиволос утік з власної пресконференції після питань про ОНМедУ

Невже Одеський медичний університет залишиться без бюджету і зарплат і за нового міністра? Адже МОЗівська комісія повернулася до столиці з південної Пальміри, так і не вирішивши ситуацію.

Те, що погасити конфлікт не вийшло, підтвердив на пресконференції й заступник міністра Андрій Семиволос: "Нам не вдалося створити конструктивний діалог, тому що мабуть за рік, а може більше, всі ці конфліктуючі сторони зібралися в одному залі".

https://www.youtube.com/watch?v=KXDcG2fGB2E

Варто зауважити, що після серії незручних запитань, поставлених на тему Одеського національного медичного університету, заступник міністра поспішно залишив власну ж пресконференцію.

Тим часом колектив Одеського медуніверситету розраховує, що новому керівництву Міністерства охорони здоров'я все ж вистачить політичної волі зупинити рейдерів і вирішити конфлікт.

Andriy Semivolos Фото: СтопКор

Як і всі 120 років існування університету, тут продовжують лікувати пацієнтів і навчати майбутніх лікарів.

Представники вишу впевнені: передусім потрібно розблокувати фінансування університету, погасити заборгованість із зарплати та стипендій, і лише після того, як люди отримають свої гроші, а університет повернеться до нормального функціонування, розподіляти портфелі.

Другие новости