ПоддержатьУкраїнська

Зеленський розповів, що б він сказав на переговорах путіну

Артем Некрасов
Артем Некрасов

Журналист, редактор

Зеленський розповів, що б він сказав на переговорах путіну

Президент Володимир Зеленський розповів, які питання він б обговорив з президентом росії володимиром путіним під час особистих переговорів. 

 Зеленський розповів, що б він сказав на переговорах путіну Фото: ОПУ

В інтерв’ю Суспільному Володимир Зеленський заявив, що готовий ретельно обговорювати всі необхідні питання, щоб не допустити майбутніх ризиків для України. 

“Тут не буде ніяких закликів і історичних промов. Я буду дуже детально з ним проговорювати всі питання, не залишаючи можливості до майбутніх ризиків нашої держави. Я буду намагатися пройти все, що бентежить і чим незадоволена РФ, і скажу все, що думає український народ. Детально. Якщо в мене буде можливість і у Росії буде бажання, то ми пройдемо усі питання. Вирішимо ми їх всі? Ні. Але шанс, що частину зможемо — хоча б зупинити війну. Без вирішення неможливо”, - сказав Зеленський.

Також він зазначив, що не хоче, “щоб українці стали героями без нації”.

“Знищуючи нас, він точно знищує себе. Я не хочу, щоб ми увійшли в історію як герої і як нація, якої немає. Я не хочу цього. Я не хочу такого героїзму для українського народу. І близько не хочу. Але вони, якщо будуть знищені, у них навіть героїзму не залишиться”, - додав президент.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, Міністерство закордонних справ росії 21 березня заявило, що кремль припиняє перемовини з Японією щодо долі Південних Курил. Причина демаршу – санкції, які Японія наклала на рф через напад на Україну.

Другие новости