ПоддержатьУкраїнська

"Жив розкошуючи: горілка ящиками й гроші пачками", – співкамерник Януковича розповів, як біглий президент мотав строк

StopCor
StopCor

StopCor

'Жив розкошуючи: горілка ящиками й гроші пачками', – співкамерник Януковича розповів, як біглий президент мотав строк

Екс-президент втікач, як відомо, сидів у в'язниці за пограбування. Януковичу дали трирічний термін, але вже через півтора року він вийшов на свободу за амністією.

Нещодавно в ЗМІ потрапили чергові подробиці відсидки колишнього українського президента. Подробиці тюремного минулого Януковича розповів Михайло Данилевич. Разом з екс-президентом України вони "мотали" терміни в 1967 році.

Вперше Данилевич побачив Януковича, коли того привели до сусідів по камері в чорній робі. Виглядала ця роба дорого, навіть блищала. В руках Янукович тримав невелику сумку, ноги були взуті в добротні черевики.

"Наші головні по секції попередили його відразу:" Живи, мужик, долучайся для нашого суспільства. Нікуди не вилазь без відома". – Так він і робив. Мився, їв у їдальнях з усіма ту гречку, рис, помідори й фрукти на свята. Але був сам по собі, тримався трохи далі від усіх. Тільки двоє наближених у нього було: один за квартирну крадіжку сів, другий — кишеньковий злодій. Таких поважають на зоні", – розповів Данилевич.

За його словами, жив Янукович на зоні розкошуючи, йому возили ящиками алкоголь, пачками гроші. Співкамерник президента-втікача  згадує, що Янукович був запальний, нерідко його кривдникам давали зайву добу до робочого часу.

"Горілку йому привозили в коробках. Йому кожен раз привозили дві пачки грошей, купюрами в 50 рублів. Щомісяця його відвідували друзі", – поділився Данилевич

Другие новости