ПоддержатьУкраїнська

Зустрічі в нормандському форматі не буде – подробиці

StopCor
StopCor

StopCor

Зустрічі в нормандському форматі не буде – подробиці

Представники Росії вчергове звинуватили Україну у нібито зриві домовленостей. Про це повідомили в Постійному представництві Російської Федерації при ОБСЄ вчора, 18 листопада, передає "Патріот Донбасу" посилаючись на "Cxid.info".

 Фото: УНІАН

Вони заявили, що, "незважаючи на заяви української сторони про проведення зустрічі в нормандському форматі найближчим часом, саміт не відбудеться". І додали, що Україна не виконала зобов’язання, які були погоджені на минулій зустрічі.

"З семи практичних доручень паризького саміту "нормандської четвірки" 2019 роки за минулий рік вдалося реалізувати лише два, і то частково: про заходи на підтримку припинення вогню і обміні утримуваних особами", – заявили в російському представництві при ОБСЄ.

Крім того, додали, що перестрілки на Донбасі тривають і сьогодні, а обмін за принципом "всіх на всіх" далекий від завершення, за стандартом, не згадавши про свою роль у гальмуванні цього процесу та про списки, які передала Україна, не отримавши зворотного зв'язку.

Також окупанти наполягають на процесуальному очищенні вже звільнених осіб і на прямому діалогу з маріонетками Кремля, які представляють ОРДЛО.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, СБУ та поліція проводять обшуки в музеї Революції гідності.

Другие новости