ПоддержатьУкраїнська

ДБР відкрило справу на депутатів "ОПЗЖ"

StopCor
StopCor

StopCor

ДБР відкрило справу на депутатів 'ОПЗЖ'

ДБР відкрило кримінальне провадження проти депутатів з "ОПЗЖ". Справа "про держзраду" стосується поїздки нардепів на переговори до Держдуми РФ в березні 2020 року. Справу відкрили на підставі заяви, яку в Бюро подала депутат від фракції "Голос" Соломія Бобровська.

Фото: deswal.ru

Про це "APnews" повідомляє з посиланням лист, яке в.о. директора ДБР Олександр Соколов направив до Верховної Ради.

Лист направлено на ім'я спікера ВР Дмитра Разумкова. У ньому Бюро цікавиться у керівництва парламенту, чи посилав хто-небудь від Ради цих депутатів в Москву. Також запитують, чи уповноважені названі депутати вести подібні переговори і чи інформували вони керівництво про цю поїздку.

Також повідомляється, що справу відкрили на підставі заяви, яку в Бюро подала депутат від фракції "Голос" Соломія Бобровська. Воно стосується депутатів Віктора Медведчука, Вадима Рабіновича, Тараса Козака, Олександра Колтуновича, Рената Кузьміна і Тетяни Плачкової.

Нагадаємо, 10 березня делегація "Опозиційною платформи - За життя" провели зустріч з депутатами Держдуми Росії, на якій обговорили врегулювання конфлікту на Донбасі. Про це тоді заявила пресслужба партії.

Другие новости

Экокатастрофа в Хмельницком: мусорный полигон рекультивируют - подробности тендера на $10 млн

Экокатастрофа в Хмельницком: мусорный полигон рекультивируют - подробности тендера на $10 млн

Каким образом рекультивация сможет решить экологическую проблему в областном центре?