ПоддержатьУкраїнська

Бойовики відновлюють свої позиції біля Петрівського - ОБСЄ

StopCor
StopCor

StopCor

Бойовики відновлюють свої позиції біля Петрівського - ОБСЄ

СММ ОБСЄ зафіксувала роботи з відновлення російськими окупаційними силами колишніх позицій на ділянці розведення сил біля Петрівського. 

"Забезпечення повного та всеохопного припинення вогню залишається критичним для виконання узгоджених висновків Паризького саміту в Нормандському форматі, які Росія продовжує не виконувати. Замість створення нових ділянок розведення сил, вона вдається до повернення сил: СММ помітила земляні та будівельні роботи на колишніх позиціях російських збройних формувань на ділянці розведення у Петрівському", - повідомив Постійний представник України при міжнародних організаціях у Відні Євген Цимбалюк під час онлайн-засідання Постійної ради ОБСЄ у четвер, 28 травня, інформує "Укрінформ".

Український дипломат наголосив, що без утілення погоджених у Парижі заходів зі стабілізації безпекової ситуації в зоні конфлікту, домовленості з приводу чого Росія продовжує підривати, "неможливо перейти до другого етапу – тобто заходів з реалізації політичних положень Мінських домовленостей".

Як раніше повідомлялося, окупанти на Донбасі нещодавно провели комплексну інформаційно-психологічну операцію з дискредитації ЗСУ та СММ ОБСЄ, яка полягала у звинуваченні українських військових в обстрілах будинків у районі Горлівки та небажанні Місії ОБСЄ відвідувати місця обстрілів.

Другие новости