ПоддержатьУкраїнська

Брат Алека Болдуїна вважає, що актор став «мішенню» через політичні погляди

StopCor
StopCor

StopCor

Брат Алека Болдуїна вважає, що актор став «мішенню» через політичні погляди

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на CNN.

Деніел Болдуїн, який також є актором, розповів про своє бачення цієї трагедії в шоу Домініка Наті.

«Алек тут абсолютно не винуватий. За зброю відповідає зброяр. Актор - як ідіот: протокол звільняє його від будь-якої відповідальності. Помічник режисера мусив пересвідчитися, що йому передають незаряджену зброю - або вистрілити самому. Я не знаю, що змусило його оголосити на знімальному майданчику: «Зброя - холодна» (тобто незаряджена, - ред.). Тільки одне це оголошення звільняє Алека від звинувачень у будь-яких правопорушеннях чи від будь-якої відповідальності».

Відповідальність передусім лежить на зброярі, наголосив Деніел Болдуїн. За його словами, Алек відомий своїми політичними переконаннями: «Тож звинувачуймо його за політичні погляди... Він - мішень».

Як повідомлялося, 21 жовтня під час зйомок художнього фільму «Раст» у штаті Нью-Мексико американський актор і продюсер Алек Болдуїн випадково застрелив оператора - 42-річну громадянку України Галину Гатчінс (Андросович). Крім того, поранення дістав 48-річний режисер Джоел Соуза. Болдуїн вистрілив з реквізитної зброї, яка мала бути заряджена холостим патроном.

Актор під присягою заявив, що був переконаний у безпечності реквізиту. У ході слідства з'ясувалося, що помічник режисера, передаючи зброю Болдуїну, вигукнув: «Зброя - холодна».

Жодних офіційних звинувачень Болдуїну висунуто не було. Слідство триває.

Болдуїн відомий жорсткою критикою колишнього президента США Дональда Трампа, часто пародіює його на телебаченні.

Джерело: Укрінформ

Другие новости