ПоддержатьУкраїнська

Експрацівник "Укроборонпрому" намагався продати майно заводу вартістю 2,5 мільйона доларів

StopCor
StopCor

StopCor

Експрацівник 'Укроборонпрому' намагався продати майно заводу вартістю 2,5 мільйона доларів

У столиці СБУ викрили експосадовця одного з оборонних заводів "Укроборонпрому", який хотів нажитися на продажі державного майна загальною вартістю у 2,5 мільйона доларів США. Наразі тривають обшуки на території підприємства, а також у приміщенні Держвиконавчої служби Оболонського району міста Києва. На колишнього посадовця відкрили провадження за ч. 4 ст. 190 (шахрайство) КК України.

Ексзаступник генерального директора заводу «Маяк» обіцяв керівнику комерційної структури посприяти позитивному рішенню із придбання майнового комплексу ПАТ «Завод «Маяк» через Систему електронних торгів арештованим майном (СЕТАМ). Офіційно бізнесмен мав був заплатити за комплекс у Києві лише 2 мільйони американських доларів, повідомляє пресцентр СБУ.

Правоохоронці затримали колишнього заступника гендиректора у відділенні банку в Шевченківському районі Києва під час передачі йому першої частини винагороди у сумі 200 тисяч доларів США.

Вирішується питання щодо оголошення зловмиснику про підозру у вчиненні злочину.

Викриття експосадовця проводилось спільно з ГУ Національної поліції у м. Києві під процесуальним керівництвом столичної прокуратури.

Другие новости