ПоддержатьУкраїнська

Геноцид XXI століття: на Харківщині активісти повстали проти свавілля очільників міста (відео)

StopCor
StopCor

StopCor

Геноцид XXI століття: на Харківщині активісти повстали проти свавілля очільників міста (відео)

Жителі міста Ізюм, що на Харківщині, обурені діями очільників міськради та бездіяльністю місцевих правоохоронців. Вони висунули ряд вимог, які 7 грудня озвучать на центральній площі міста. Акція відбудеться 7 грудня о 14 годині за ініціативи активістів ізюмського підрозділу ГО "Стоп корупції". Про подробиці перемовин з чиновниками, а також про вимоги, які мають містяни до керівної верхівки, розповів голова осередку Юрій Козлов.

Найбільші хвилювання та обурення викликають у людей тарифи на комунальні послуги, фактично, комунальний геноцид, якому сприяє голова Ізюма Валерій Марченко. Окрім того, у місті постійно відбувається ліквідація громадських закладів, а кошти, спрямовані нібито на благоустрій, насправді незаконно розкрадаються з бюджету місцевими чиновниками та проводяться через злочинні корупційні схеми. Водночас стан міста залишається незмінно жахливим, зокрема, центральної площі, куди 7 грудня збираються вийти активісти.

"Площа наша видатна, яку розпіарили так, що просто караул... Виникає запитання: чому техніка не чистить центральну площу? Відповідь одна: площа побудована так, що якщо почнуть чистити, разом з плиткою знімуть... Люди у нас, як батраки, пластмасовими лопатами чистять площу. Тому що техніка все поламає", – пояснює у своєму відеозверненні пан Козлов.

https://www.facebook.com/100013137638835/videos/803926643388583/

Водночас у дитячих садках та школах з батьків невпинно здійснюють безпідставні побори.

Одним з головних "транжир" місцевого бюджету активісти вважають Володимира Мацокіна, заступника Марченка з гуманітарних питань. До речі, саме Мацокін зашкодив законному праву ізюмців скористатися будинком культури для проведення акції.

"Ми звернулися до голови Ізюма з повідомленням, що хочемо провести акцію і просимо для цього дозволити нам скористатися будинком культури. Відповідь ми отримали не від голови, не від його секретаря, а від чиновника-негідника Мацокіна, який сказав "Я вам не дозволю". Ймовірно, це відбувалося за згоди Марченка", – зазначив Юрій Козлов.

Активісти ГО "Стоп корупції" в Ізюмі запрошують виходити на центральну площу усіх небайдужих містян.

"Ось тут ми маємо зібратися 7 грудня о 14 годині. І сказати владі: досить робити з людей піддослідних кроликів, час припиняти цей геноцид. Ми спільними зусиллями наведемо лад у нашому місті", – закликав голова осередку Юрій Козлов.

Другие новости

Почти год не появлялся на месте службы: в Хмельницкой области судили младшего сержанта

Почти год не появлялся на месте службы: в Хмельницкой области судили младшего сержанта

Суд одобрил это соглашение и учел, что он имеет опыт участия в боевых действиях, не состоит на учете у психиатра или нарколога, а также имеет положительные характеристики по месту жительства