ПоддержатьУкраїнська

Херсонські медики врятували малюка, якого викинули на мороз неадекватні батьки (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

Херсонські медики врятували малюка, якого викинули на мороз неадекватні батьки (фото)

В одній з багатоповерхівок по вулиці Алмазова в Херсоні батьки виставили на холод у під’їзд 6-місячне немовля, яке буцімто дошкуляло горе-татусеві своїми криками.

 Фото: 0552.ua

Викинуту на холод дитину, підібрав на підлозі і забрав до себе додому 42-річний свідок цієї події. Після цього долею хлопчика зайнялися ювенальні поліцейські, а також екіпаж мобільної групи поліції з протидії домашньому насильству.

Як розповів начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько, поліцейські відвезли дитину в лікарню і передали під нагляд лікарів.

Хлопчик, у якого медики діагностували переохолодження, йде на поправку. За словами лікарів, його життю та здоров'ю вже нічого не загрожує

Горе-батьками виявилося подружжя з цього ж будинку. Як з’ясували правоохоронці, сім'я перебуває на обліку соцслужб, мати і батько ведуть асоціальний спосіб життя. Якщо мати хлопчика ще хоч щось розповіла співробітникам поліції, то п'яний батько взагалі навідріз відмовився спілкуватися з копами.

Поліцейські підготували інформацію в соціальні служби для прийняття рішення про позбавлення батьків дитини прав. Малюк наразі знаходиться під наглядом медпрацівників, повідомляє сайт 0552.

Другие новости