ПоддержатьУкраїнська

Із пісні слів не викинеш – керівник хору Верьовки розповів чи залишиться на посаді (відео)

StopCor
StopCor

StopCor

Із пісні слів не викинеш – керівник хору Верьовки розповів чи залишиться на посаді (відео)

Після скандального виступу хору імені Верьовки із студією «Квартал 95» генеральний директор та художній керівник ансамблю Зиновій Коринець заявив, що готовий піти з посади, аби не нашкодити колективу.

Про це він заявив в ефірі ATR.

https://www.youtube.com/watch?v=OAPRlGcd0ZY&feature=youtu.be&fbclid=

«Хор імені Верьовки в цій ситуації взагалі не винен. Якщо вони вважають, що я прийняв рішення стосовно виконання  одної з таких пісень, які нам не підходять, це правда, ця пісня не підходить. Я дав маху, погоджуючись на виконання цієї негативної пісні», - пояснив Коринець.

Крім того, він заявив, що негативно ставиться до пропозиції припинити фінансування хору із державного бюджету. За його словами, хор отримує близько 2,7 мільйонів гривень на місяць.

«Я готовий до будь-якої ситуації, аби не нашкодити колективу. Якщо це буде потрібно (написати заяву про звільнення – Ред.) –так. Тому що колектив у цьому не винен», - підсумував Коринець.

Нагадаємо, що 19 жовтня учасники «Вечірнього кварталу» разом із солістками національного хору імені Верьовки виконали жартівливу пісню про підпал будинку колишньої голови Нацбанку Валерії Гонтаревої, та викликали цим хвилю гострої критики.

Другие новости