ПоддержатьУкраїнська

Кличко: Київ стоїть та стоятиме, не вірте фейкам

StopCor
StopCor

StopCor

Кличко: Київ стоїть та стоятиме, не вірте фейкам

Мер Києва Віталій Кличко закликав українців і киян перевіряти інформацію винятково в офіційних джерелах, а також не довіряти фейкам.

 Віталій Кличко Фото: скриншот

"Ми готуємось обороняти Київ. Я закликаю всіх киян не втрачати витримку та не вірити дезінформації. Ворог розповсюджує багато брехні, щоб зламати українців. Довіряйте винятково офіційним ресурсам. Київ стоїть та стоятиме. Нагадаємо, вчора ворог атакував столицю. Дві ракети влучили у телевежу, загинули 5 киян", — наголосив він у зверненні на офіційній Facebook-сторінці.

Кличко закликав жителів Києва дотримуватися комендантської години. Вона триватиме з 20:00 до 07:00 ранку.

Він також зазначив, що у місті встановлені блокпости та укріплення.

"Критична інфраструктура працює, громадський транспорт також, переважно для перевезення працівників критичних підприємств. Також працює гуманітарний штаб, який збирає допомогу всім, кому вона необхідна. Також Київ відправив допомогу в місто Буча, яке знищує ворог, відправили медикаменти, перев'язувальні матеріали. Хочу подякувати Червоному Хресту, що допомогли перевезти допомогу", — сказав він.

Зазначимо, українців закликають не вірити дезінформації. Зокрема, ворог нібито збирається розповсюджувати інформацію, що великі міста України здалися окупантам. Крім того, російські ЗМІ почали заявляти, що сьогодні нібито відбудеться другий етап перемовин української та російської делегацій. Офіційні українські джерела категорично спростовують цю інформацію. У той же час до Мінська прибув президент-втікач Віктор Янукович, якого Кремль намагатиметься зробити "президентом України".

Другие новости