ПоддержатьУкраїнська

Координатор "Стоп корупції" Роман Бочкала закликає громадян ділитися своїми бідами для проекту "Очна ставка"

StopCor
StopCor

StopCor

Координатор 'Стоп корупції' Роман Бочкала закликає громадян ділитися своїми бідами для проекту 'Очна ставка'

Координатор "Стоп корупції" закликає українців ділитись своїми історіями порушення прав громадян, проявами корупції та хабарництва, випадками бездіяльності чиновників та можновладців для нової програми "Очна ставка".

"Якщо з Вами чи з вашими близькими трапилася біда через дії чи бездіяльність можновладців, чиновників або представників великих корпорацій чи державних структур – розкажіть нам про неї!", - ідеться на сайті каналу ICTV, де виходитиме програма.

Команда проекту закликає українців ділитись наболілим у коментарях.

Не мовчіть, не залишайте шансу непорядним посадовцям, змініть життя на краще.

Нагадаємо, координатор "Стоп корупції" та відомий журналіст Роман Бочкала став ведучим нового проекту журналістських розслідувань на телеканалі ICTV "Очна ставка".

За задумом авторів, кожен українець, незалежно від соціального і фінансового статусу, може звернутись зі своєю проблемою до журналістів програми, які організують очну ставку з винуватцями бід і змусять відповісти за скоєне. Розслідувачів не зупинять закриті двері владних кабінетів та не злякають бюрократичні процедури. Основна ціль команди - добитись правди та відстояти справедливість, обіцяють автори "Очної ставки".

Другие новости