ПоддержатьУкраїнська

Мінцифра запускає пункти підтримки COVID-сертифікатів по всій країні

StopCor
StopCor

StopCor

Мінцифра запускає пункти підтримки COVID-сертифікатів по всій країні

Як передає Укрінформ, про це Мінцифри повідомляє у Телеграмі.

“Щоб українці могли отримати офлайн-допомогу від наших менеджерів служби підтримки та згенерувати COVID-сертифікат одразу в центрі масової вакцинації в кожній області України”, - ідеться у повідомленні.

У Міністерстві нагадали, що минулого тижня вони відкрили 5 офлайн-пунктів у Києві. Тепер планується до кінця цього тижня відкрити понад 100 пунктів у 20 областях країни.

Про це під час інспекції одного з пунктів допомоги у Києві заявив віцепрем’єр-міністр — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

В офлайн-пунктах можна проконсультуватися з таких питань: дізнатися про види СOVID-сертифікатів та як їх отримати, подати заявку на отримання СOVID-сертифіката на порталі та в застосунку Дія, визначити помилку генерування сертифіката тощо.

“Продовжуємо працювати над COVID-сертифікатами, щоб усі вакциновані українці могли швидко отримати електронний документ та пересуватися з ним без перешкод”, - зазначили у Мінцифри.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство цифрової трансформації запускає пункти Команди підтримки Дії з COVID-сертифікатами у Києві.

Джерело: Укрінформ

Другие новости