ПоддержатьУкраїнська

На Харківщині син жорстоко вбив матір, а поліції заявив, що жінка померла від хвороби (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

На Харківщині син жорстоко вбив матір, а поліції заявив, що жінка померла від хвороби (фото)

В одному з багатоповерхових будинків міста Ізюм правоохоронці знайшли тіло 62-річної жінки зі зламаними ребрами та кістками обличчя. Виявилось, що її позбавив життя рідний син. Про подію повідомили в прес-службі Харківської області.

 Фото: hk.npu.gov.ua

Як розповів т.в.о. заступника начальника Ізюмського ВП В’ячеслав Шейнін, за адресою знаходився син померлої жінки. Під час допиту 32-річний чоловік пояснив, що декілька днів поспіль він спільно з матір’ю розпивав алкогольні напої – святкували його день народження. Між родичами виникла сварка, в ході якої чоловік наніс жінці множинні тілесні ушкодження. Через деякий час зловмисник побачив, що жінка не подає ознак життя. Щоб зняти з себе підозри, чоловік зателефонував до поліції та повідомив, що його матір померла від хвороби.

 Фото: hk.npu.gov.ua

"Зловмисник неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців за вчинення тяжких злочинів. Він має великий кримінальний досвід, кілька разів відбував покарання за зберігання наркотиків, грабежі та крадіжки", – розповіли в поліції.

 Фото: hk.npu.gov.ua

За словами старшого дільничного офіцера Ізюмського відділу поліції Антона Версальського, чоловік постійно проявляв агресію до своїх рідних та близьких. Поліцейські складали адміністративні протоколи за скоєння ним насильства в родині, а також хуліганські дії, проводили профілактичні бесіди, однак зловмисник продовжував зловживати спиртними напоями та вести асоціальний спосіб життя.

32-річний чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб із правом внесення застави у сумі 165 тисяч гривень. Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Другие новости