ПоддержатьУкраїнська

На Харківщині жінка дала працівниці суду свій Lexus та подарувала квартиру за 1,7 млн грн

Артем Некрасов
Артем Некрасов

Журналист, редактор

На Харківщині жінка дала працівниці суду свій Lexus та подарувала квартиру за 1,7 млн грн

Керівниця апарату Вовчанського районного суду Інна Лещук від жінки, яка дає кататися на своєму "Лексусі", отримала у подарунок харківську квартиру вартістю 1,69 млн грн.

 Фото: Економічна правда

Як передає Depo.Харків, відповідне повідомлення про суттєві зміни у майновому стані сьогодні, 17 січня, подала керівниця апарату Вовчанського районного суду Харківської області Інна Лещук.

Згідно з повідомленням, 13 січня Лещук отримала подарунок у негрошовій формі вартістю майже 1,69 млн грн. Дарувальниця – Варвара Зінченко. Того ж дня Лещук стала власницею квартири площею 55,2 кв.м у Харкові.

Відповідно до декларації за 2020 рік, Лещук була власницею квартири площею 36,5 кв.м, земельної ділянки площею 890 кв.м, житловим будинком площею 142 кв.м і господарських будівель площею 76,2 кв.м у Вовчанську.

Крім цього, Лещук володіла автомобілем "Тойота Камрі" 2007 року випуску та мала право користуватися автомобілем Lexus RX-200T 2016 року випуску, що був записаний на ту ж саму жінку, Варвару Зінченко, яка подарувала квартиру.

За весь 2020 рік Лещук отримала зарплату в суді в розмірі 320 тис. грн і бонус в розмірі 35 грн. Серед заощаджень вона декларувала 500 тис. грн готівкою і близько 9,7 тис. грн у банківських установах.

Другие новости