ПоддержатьУкраїнська

На Тернопільщині сталося ДТП з постраждалими та загиблими

StopCor
StopCor

StopCor

На Тернопільщині сталося ДТП з постраждалими та загиблими

Аварія сталася за участю автобуса ПАЗ і машини марки Renault Logan. Іномарка, за попередніми даними, вилетіла на зустрічну смугу. Внаслідок ДТП одна жінка загинула, ще п'ятеро людей отримали травми різного ступеня.

Як стало відомо, водій таксі Renault не впорався з керуванням. За словами очевидиці, жінка-пасажир автобуса від удару вилетіла з нього через вікно і потрапила під колеса того ж автобуса. Вона сиділа на передньому сидінні в транспорті. Від отриманих травм вона померла, їй було 54 роки.

На місце ДТП виїжджали 4 бригади екстреної медичної допомоги, повідомила заступник директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак.

"Всього в аварії травми отримали шестеро людей, ще один - загинув на місці. Два автомобіля "швидкої" доставляли в лікарні по двоє постраждалих, ще два авто - по одному. Це тих, стан яких було важче. Усіх травмованих госпіталізовано в лікарню швидкої допомоги та Університетської лікарні. Попередньо медики оцінюють їх травми як тяжкі або середнього ступеня тяжкості. Легко травмованих в цьому ДТП людей немає ", - зазначила вона.

Другие новости