ПоддержатьУкраїнська

Напад у потязі: постраждала розповіла про стан сина

StopCor
StopCor

StopCor

Напад у потязі: постраждала розповіла про стан сина

Телеведуча Анастасія Лугова, побита і ледь не зґвалтована в потязі Маріуполь – Київ, розповіла про проблеми з психікою сина. Хлопчик, який перебував з матір'ю в купе під час події отримав велику психологічну травму і боїться залишатися один.

 Фото: фб/Анастасія Лугова

"Захарчік ходить до психолога. У нього нанесена велика психологічна травма. Він боїться залишатися один. Каже, що страшилки по телевізору не страшні, а страшні йому дядька. Мене він поки теж боїться. Я дзвоню йому, але без відео. Дітки сприймають все візуально і він не може звикнути, що його мама виглядає так", – написала Анастасія в своєму Facebook.

Постраждала зазначила, що син подорослішав за кілька днів. Жінка намагається вберегти його від суспільної уваги, не дозволяє дитині дивитися новини.

"Потрібно працювати над тим, щоб він себе не звинувачував. Каже: це я винен, що не врятував тебе, що не прокинувся раніше. Ми з ним розмовляємо. І Вова, і бабусі з дідусями, і сестра моя. Міркування та роздуми на цю тему можуть тривати довго. Він задає питання, намагається зрозуміти. Але до сих пір йому не зрозуміло, чому дядько бив маму і був голий", – поділилася мама хлопчика.

У ніч на 1 серпня в потязі Маріуполь – Київ чоловік напав в купе на жінку, яка їхала зі своїм сином. Він побив її і спробував згвалтувати.

Другие новости