ПоддержатьУкраїнська

Нацвідбір на "Дитяче Євробачення" проходитиме за новими правилами

StopCor
StopCor

StopCor

Нацвідбір на 'Дитяче Євробачення' проходитиме за новими правилами

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Суспільне.

Національна суспільна телерадіокомпанія України із 5 до 25 серпня прийматиме заявки від дітей віком від 8 до 15 років на участь у національному відборі на «Дитяче Євробачення-2020». Діти можуть узяти участь як із власною піснею, так із кавером пісні.

Зазначається, що на першому етапі учасники мають заповнити й подати заявку на сайті нацвідбору junior.eurovision.ua. Протягом доби відео учасника опублікують на сайті з хештегом #uajesc2020, якщо заявка відповідатиме вимогам Положення. До 25 серпня учасники відбору зможуть збирати лайки під своїми відео з піснями.

На другому етапі — 26–27 серпня — визначать шортлист, до якого потраплять одинадцять найкращих учасників: вісім з авторською піснею, двоє — із каверами, а також учасник, відео якого набере найбільшу кількість лайків.

На третьому етапі — із 28 серпня по 4 вересня — будуть оголошені імена одинадцяти учасників, підписані договори. Також буде записана пісня, яку надасть Суспільне для виконавців каверів, і за бажанням її зможуть записати виконавці власних пісень.

На четвертому етапі (із 5 по 7 вересня) відбуватиметься голосування, під час якого журі й користувачі соцмереж визначатимуть переможця серед одинадцятьох учасників.

Ім’я переможця національного відбору на «Дитяче Євробачення-2020» буде оголошено на четвертому етапі - до 12 вересня.

«Дитяче Євробачення-2020» відбудеться 29 листопада у Варшаві (Польща). Польський суспільний мовник (Telewizja Polska) прийматиме «Дитяче Євробачення» вдруге поспіль . У 2019 році конкурс проходив у місті Глівіце.

Джерело: Укрінформ

Другие новости