ПоддержатьУкраїнська

Нові факти про родину вбитої Дарини Дробот потрапили у ЗМІ – деталі

StopCor
StopCor

StopCor

Нові факти про родину вбитої Дарини Дробот потрапили у ЗМІ – деталі

У ЗМІ просочилися деякі подробиці резонансного вбивства в Лиманському районі Одеської області в ніч на 3 листопада неповнолітньої дівчинки Дарини Дробот, якій було всього 14 років. Зокрема, виявилося, що підозрюваний і Дарина вчилися в одній школі, а сім'я дівчинки не була неблагополучною. 

 Зниклу напередодні Дарину Дробот знайшли вбитою

Убита 14-річна одеситка Дарина Дробот, чиє тіло виявили в лісосмузі Одеської області, була з благополучної сім'ї, всупереч розхожій думці, яка активно спливала в ЗМІ у світлі трагічних подій.

Про це пише "УНІАН" з посиланням на чиновників міськради Одеси.

Згідно з оприлюдненою інформацією, убита 2 листопада дівчинка і 15-річний затриманий підліток, який поки залишається головним підозрюваним в страшному злочині, вчилися в одній школі міста Одеси № 71. Крім того, заступник директора департаменту освіти й науки Одеської міської ради Оксана Скебало підкреслила, що загибла Дарина виховувалася у благополучній родині.

"Дівчинка не перебувала на обліку, вона була адекватною. Ситуація вивчатиметься. Сьогодні фахівці виїдуть в школу, перевірять, яка робота проводилася психологом, проаналізують ситуацію в класі", – зазначила вона на засіданні в мерії.

Також мер Одеси Геннадій Труханов доручив профільним підрозділам міськради провести необхідні перевірки та продумати можливі превентивні заходи.

Нагадаємо, у справі про насильницьку розправу з 14-річною Дариною Дробот знайдений перший і головний підозрюваний. Ним виявився 15-річний хлопець. Саме його останнім бачили разом з Дариною, після чого 14-річна дівчинка зникла. Виявилося, що підліток ховався у своїх знайомих. Тепер можливий вбивця доставлений в поліцейську дільницю, де вже почався допит.

Другие новости