ПоддержатьУкраїнська

Новини Херсона: у міського голови з'явилось два заступники

StopCor
StopCor

StopCor

Новини Херсона: у міського голови з'явилось два заступники

На третій сесії Херсонської міської ради 8-го скликання депутати затвердили кандидатури двох заступників міського голови. Суспільне зібрало інформацію про них.

 Фото: city.kherson.ua

Заступником з питань діяльності виконавчих органів ради став Владислав Кондратов. Також він опікуватиметься питаннями ЖКГ. "За" Кондратова проголосував 51 депутат. До сесії він був радником міського голови та виконував обов'язки заступника міського голови, передає Суспільне.

 Фото: Суспільне

Що про нього відомо:

  • Владислав Кондратов народився 24 вересня 1975 року у м. Рязань (РФ). Має вищу освіту. Проживає у передмісті Херсона - Зеленівці. Минулі 5 років очолював Дніпровську районну у місті Херсоні раду. До того працював заступником голови цієї ради.
  • На місцевих виборах 2015 року балотувався від політичної партії "Європейська солідарність", був членом цієї партії. За результатами виборів був обраний до Дніпровської районної у місті Херсоні ради. На установчій сесії більшістю голосів був обраний головою. Тоді за Владислава Кондратова проголосували 25 з 35 депутатів.
  • 2020-го на місцевих виборах обирався вже від політичної партії Ігоря Колихаєва "Нам тут жити". Балотувався до Херсонської обласної ради та до "рідної" Дніпровської районної у місті Херсоні. До того ж, в останню був першим у партійному списку.
  • За щорічною декларацією, поданою 20 березня 2020 року, Владислав Кондратов має у співвласності житловий будинок та земельну ділянку у Комишанах, але проживає у будинку і користується ділянкою, які йому не належать, у Зеленівці.
  • Має три автомобілі: HYUNDAI-Accent 2011 року випуску вартістю 151 тисяча гривень, Chevrolet-Aveo 2005 року випуску вартістю 50 тисяч та TOYOTA-Corolla Verso 2002 року випуску вартістю 80 620 грн.
  • За 2019 рік Вдалислав Кондратов заробив майже 530 тисяч гривень. Основний його заробіток - це зарплата як голови Дніпровської районної у місті Херсоні ради і невеликі суми від банківських процентів та страхових виплат.

Щу одним заступником Херсонського міського голови стала Оксана Рукавішнікова. Її кандидатуру підтримало 46 депутатів. Рукавішнікова відповідатиме за фінанси та бюджет.

 Фото: Суспільне

Що про неї відомо:

  • Оксана Рукавішнікова народилася 8 травня 1964 року у місті Норильськ Красноярського краю (РФ). Має дві вищих освіти: економіста - викладача політичної економії ( 1986 року закінчила Томський державний університет) та правознавця (2013 року закінчила Херсонський міжнародний університет бізнесу і права).
  • До того, як 2015-го року була обрана до Херсонської обласної ради, працювала начальницею управління з питань внутрішнього аудиту Херсонської облдержадміністрації.
  • На місцевих виборах 2015 року кандидаткою у депутати обласної ради балотувалася від політичної партії "Європейська солідарність". Тоді за неї проголосувало 38,5% виборців 7-го округу.
  • Депутати ж Херсонської обласної ради 7-го скликання обрали Оксану Рукавішнікову заступницею голови.
  • На місцевих виборах 2020 року Оксана Рукавішнікова змінила свої політичні уподобання і балотувалася від політичної партії Ігоря Колихаєва "Нам тут жити" до Херсонської обласної та районної рад.
  • За щорічною декларацією, поданою 13 березня 2020 року, Оксана Рукавішнікова має земельну ділянку та у спільній власності житловий будинок у Голій Пристані, дві по пів квартири у Херсоні. Їздить на автомобілі Volkswagen-Polo 2008 року випуску.
  • За 2019 рік заробила 782 601 грн за основним місцем роботи - у Херсонській обласній раді та за сумісництвом - у Херсонському державному університеті як доцент кафедри менеджменту адміністрування.

Читайте інші новини Херсона.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у Скадовському районі, Херсонської області, невідомі особи напали на охоронця автогосподарства одного з фермерських господарств, побили його та, погрожуючи сокирою, забрали сільгосп приладдя на суму понад 70 тис. грн.

Також може бути цікаво: у Херсоні розформували ТВК, бо ті фальсифікували на користь Сальда.

Другие новости