ПоддержатьУкраїнська

Одного військового поранено на Донбасі через обстріли

StopCor
StopCor

StopCor

Одного військового поранено на Донбасі через обстріли

Упродовж середи, 1 липня, окупанти в Донбасі п'ять разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. 

 Фото: пресцентр ООС

Зазначається, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", обстріли здійснювались поблизу Оріхового, біля Травневого.

"Неподалік населеного пункту Піски, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", ворог двічі застосовував проти наших воїнів заборонені Мінськими домовленостями 120-ти мм міномети та автоматичні станкові гранатомети. Теж з мінометів, але вже 82-го калібру, противник обстріляв і захисників Авдіївки, крім них окупанти використали ще й ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю", - повідомили військові.

За минулу добу, 1 липня, внаслідок ворожого обстрілу один український військовослужбовець отримав поранення.

За підтвердженими даними розвідки, 1 липня українські військовослужбовці знищили двох та поранили трьох загарбників. Окрім того, противник втратив ще чотирьох найманців та один вантажний автомобіль у результаті підриву на вибухівці.

Від початку поточної доби збройні формування РФ двічі порушили режим припинення вогню на підступах до населеного пункту Луганське.

Про це повідомили у штабі в четвер, 2 липня.

Другие новости