ПоддержатьУкраїнська

Погрожував підірвати себе і копів: у Рівному затримали озброєного гранатою власника нелегальної АЗС

StopCor
StopCor

StopCor

Погрожував підірвати себе і копів: у Рівному затримали озброєного гранатою власника нелегальної АЗС

У Рівному 27 листопада правоохоронці затримали чоловіка, що займався незаконною реалізацією нафтопродуктів та є фігурантом кримінального провадження у Харківській області.

Фото: Нацполіція

60-річному уродженцю Запоріжжя закидали незаконне поводження зі зброєю. Однак він до слідчого не з'являвся, ігнорував розслідування, в результаті чого був оголошений в розшук. Деякий час йому вдавалося переховуватися під Рівним, поки правоохоронці не виявили його незаконну АЗС.

Фігуранта затримали і доставили в Рівненський відділ поліції. Спочатку затриманий поводився спокійно, не пручався. Однак коли його відправили на поверхневий огляд і подальше утримання в СІЗО, чоловік кинувся бігти. Потрапивши в глухий кут на вулиці Пушкіна, затриманий дістав гранату і витягнув чеку. Погрожував, що підірве себе і всіх, хто до нього наблизиться.

Поліціянтам вдалося вмовити його здатися за допомогою переговорів. Гранату типу Ф-1 знешкодили, а затриманому оголосили підозру за ст. 263, 348 КК. Наразі розслідування триває. Чоловіку "світить" до 7 років за ґратами, передає Кримінальна Україна.

Другие новости