ПоддержатьУкраїнська

Президент привітав українців з Днем перемоги над нацизмом (відео)

StopCor
StopCor

StopCor

Президент привітав українців з Днем перемоги над нацизмом (відео)

Президент Володимир Зеленський привітав українців з Днем перемоги над нацизмом. Відповідне привітання з’явилось у Facebook президента, передає "Главком".

 Фото: скріншот

Президент розповів про ціну перемоги та кількість загиблих у Другій світовій.

"Що для нас перемога над нацизмом? Це вдячність. Яка не має меж, строків давності чи географічного поділу. Це пам’ять. Про її страшну ціну. Про те, що у Другій світовій загинуло понад вісім мільйонів українців. Що додому не повернувся кожен п’ятий українець. Що загалом війна забрала щонайменше 50 мільйонів людських життів", – сказав президент.

Зеленський зазначив, що від покоління до покоління батьки розповідали про цю війну дітям, а дідусі – онукам. На жаль, із 2014-го все стало інакше. Тепер діти розповідають батькам, дідусям та бабусям про воєнні дії й відбиття ворожих атак.

"Тож нехай героїзм наших предків дає силу новому поколінню українських військових, наших захисників. З вірою в це, з надією на мир ми дякуємо та вклоняємось сьогодні всім українцям, які захищали та звільняли нашу землю від нацистів у Другій світовій війні", – підсумував президент.

https://www.facebook.com/100007211555008/videos/2811461642437527/

Як повідомляв "СтопКор" раніше, ЗМІ виклали запис ймовірної розмови Медведчука з ватажком "ДНР" Пушиліним.

Другие новости

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Исключение британского правительства касается Закарпатской, Ивано-Франковской, Тернопольской, Черновицкой, Львовской, Волынской, Ровенской и Житомирской областей