ПоддержатьУкраїнська

Пройшов канцелярію, але до конкурсу ще не допущений – голова ВККС Сергій Козьяков про можливе підвищення Чванкіна

StopCor
StopCor

StopCor

Пройшов канцелярію, але до конкурсу ще не допущений – голова ВККС Сергій Козьяков про можливе підвищення Чванкіна

Процедури допуску ще не було, документи кандидата лише пройшли канцелярію – саме так прокоментував подання одіозним суддею Чванкіним пакета документів до ВККС голова комісії Сергій Козьяков.

"Можу сказати, що тільки зараз надійшли документи від всіх, хто бажає взяти участь у конкурсі, а це не тільки судді, а й науковці", – повідомив пан Козьяков.

https://www.youtube.com/watch?v=vYQcJp_msa8

За словами очільника Вищої кваліфікаційної комісії, зараз відбувається реєстрація, наразі 1050 кандидатів надіслали до ВККС документи на 364 вакансії.

"Буде процедура допуску спочатку. Вона відбудеться через певний час, я навіть не можу сказати, коли. Це формальні документи – чи є стаж, чи є освіта тощо. А після цього, власне, буде конкурс. Так от, процедури допуску ще немає. Якщо ви на сайті побачили – то цей кандидат пройшов канцелярію", – наголосив пан Сергій.

За словами Козьякова, процес відбору ще не розпочався

Активісти "Стоп корупції" подали звернення до Адміністрації Президента України з проханням розібратися в ситуації. Тож чи вийде в одіозного родича екс-регіонала Сергія Ківалова обдурити систему? "СтопКор" стежитиме за перебігом подій.

Другие новости