ПоддержатьУкраїнська

Розвідка: Росія почала перевірку боєготовності військ на Донбасі

Артем Некрасов
Артем Некрасов

Журналист, редактор

Розвідка: Росія почала перевірку боєготовності військ на Донбасі

Головне управління розвідки Міноборони України повідомляє, що Росія почала перевірку боєготовності військ на Донбасі. 

 Росія почала перевірку боєздатності військ на Донбасі Фото: tribun

“З початку поточного тижня комісією 8 армії Південного військового округу ЗС РФ розпочато масштабну перевірку бойової та мобілізаційної готовності 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів”, — ідеться у повідомленні.

У розвідці зазначають, що окремі підрозділи окупантів вивели на полігони для занять із тактичної, інженерної та вогневої підготовки. Також вони використовують військову техніку. 

Зазначимо, у Росії 14 січня раптово оголосили про перевірку бойової готовності військ Східного військового округу.

Читайте також інші схожі новини:

  • Видання Financial Times вважає, що за допомогою безпрецедентного поширення даних розвідки Сполучених Штатів Америки про приготування Москви до повномасштабного нападу на Україну, Байден зміг переконати НАТО у реальності російської загрози.
  • Голова делегації Росії на переговорах у Відні з питань військової безпеки та контролю над озброєннями Костянтин Гаврилов заявив, що Росія дасть “військову відсіч”, якщо НАТО продовжить наступати на “хворі точки”.
  • Секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов заявив, що у разі повномасштабного вторгнення Росії в України вистачить зброї для відсічі.

Другие новости