ПоддержатьУкраїнська

Сепаратистка чи викладачка? У КНЕУ розгорівся скандал через мовне питання

StopCor
StopCor

StopCor

Сепаратистка чи викладачка? У КНЕУ розгорівся скандал через мовне питання

Студента Київського національного економічного університету взяли під особливий контроль та кепкували з нього просто під час пари. Інцидент трапився з подачі викладачки кримінального права. Про це на своїй сторінці у Facebook написав безпосередній учасник інциденту Богдан Маланчук.

Олена Сергіївна Олійник відмовилася проводити лекцію українською мовою. А коли Богдан вказав їй на те, що це незаконно, почала прискіпуватися до нього стосовно домашнього завдання.

"Кажу ж їй, ось є закон "Про вищу освіту", і там чітко все вказано. Я хочу, щоб викладач, який викладає право, дотримувався хоча б елементарного – закону "Про вищу освіту", – написав Маланчук.

Олійник продовжила заняття російською, назвавши студента націоналістом.

"Чи ви російською не розумієте?" – запитала викладачка українського столичного вишу.

https://www.facebook.com/bodia19/posts/2647493305369244

Ба більше, Олійник негативно висловлювалася про євроінтеграцію та принижувала студентів розмовами про те, що усі вони поїдуть до Польщі та будуть працювати там за безцінь сантехніками й прибиральниками.

Маланчук додав, що найсумніше для нього те, що дехто зі студентів підтримав викладачку. А сам він нині під посиленим контролем через те, що хотів пару українською мовою.

Другие новости