ПоддержатьУкраїнська

Ситник про затримання працівниці НАБУ: Без сміху це коментувати неможливо, але я буду намагатись стримуватись

StopCor
StopCor

StopCor

Ситник про затримання працівниці НАБУ: Без сміху це коментувати неможливо, але я буду намагатись стримуватись

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник назвав абсурдним затримання співробітниками СБУ однієї зі співробітниць його відомства.

Про це він заявив на прес-конференції журналістам, передає depo.ua.

"Без обурення і сміху це сприймати неможливо. З'явилась інформація про те, що заступницю одного з віддлів НАБУ застримали співробітники СБУ. Без сміху це коментувати неможливо, але я буду намагатись стримуватись. Ця жінка займає посаду заступника начальника відділу забезпечення діяльності директора НАБУ, в її прямі обов’язки входить організація зустрічей керівництва НАБУ. Враховуючи те, що у неї є певні здібності і освіта, вона тричі працювала викладачем. Нагадаю, що оплачувана викладацька і творча діяльність є дозволеною для держслужбовців, і я нічого проти не маю. Знаю, що це масово практикується в прокуратурі", - сказав Ситник.

На його думку, співробітники СБУ направляють свою енергію "зовсім не в те русло".

"До нашого працівника прийшло аж 4 працівника віддлу "К" вручати їй повістку. Я розумію, що є певний спротив нашій роботі, але тут він зовсім недоцільний",- додав Ситник.

Нагадаємо, працівники СБУ викрили на корупції заступницю начальника відділу Національного антикорупційного бюро, яка незаконно заробляла гроші в іншій організації.

Другие новости