ПоддержатьУкраїнська

Спіймали на хабарі: на Закарпатті пяний водій намагався відкупитись від поліцейських

StopCor
StopCor

StopCor

Спіймали на хабарі: на Закарпатті пяний водій намагався відкупитись від поліцейських

17 листопада о 4:20 поліція отпримала повідомлення від інспектора Управління патрульної поліції Закарпаття про те, до у селі Баранинці під час патрулю було зупинено авто. В ході перевірки встановили, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Під час складання адміністративних матеріалів останній, за непритягнення його до адміністративної відповідальності,  запропонував поліцейському неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів, повідомляє пресслужба Національної поліції Закарпатської області.

За викликом виїхали працівники слідчо-оперативної групи. Правоохоронці з’ясували, що 30-річний водій автомобіля «Volkswagen», іноземної реєстрації, був зупинений поліцейськими через те, що транспортний засіб рухався в межах населеного пункту з ввімкненим дальнім світлом фар.

За непритягнення до адміністативної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння водій спробував відкупитися від правоохоронців. Спробу дачі хабара задокументували правоохоронці Ужгородського районного відділення поліції

За фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди службовій особі слідчі Ужгородщини розпочали розслідування у кримінальному провадженні за статтею 369 Кримінального кодексу України.

Другие новости