ПоддержатьУкраїнська

"Спочатку душив, а потім роздягнув", – підозрюваний у вбивстві Дар'ї Лук'яненко розповів поліцейським подробиці страшного злочину

StopCor
StopCor

StopCor

'Спочатку душив, а потім роздягнув', – підозрюваний у вбивстві Дар'ї Лук'яненко розповів поліцейським подробиці страшного злочину

На Одещині знайшли тіло 11-річної Дарії Лук'яненко, яка зникла кілька днів тому. Ймовірним підозрюваним у вбивстві дівчинки є місцевий 22-річний хлопець, якого затримали. Він вже зізнався правоохоронцям у страшному злочині. 

''Спочатку душив, а потім роздягнув'', – підозрюваний у вбивстві Дар'ї Лук'яненко розповів поліцейським подробиці страшного злочину

Перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін у коментарі "Обозревателю" розповів, підозрюваний живе у селі Іванівка на Одещині, де і зникла дитина.

Під час допиту затриманий зізнався поліцейським, що спочатку душив 11-річну дівчинку в коридорі, потім роздягнув, але нібито нічого з нею не зробив. Згодом він кинув її тіло у вигрібну яму, а речі облив бензином і спалив.

Коли правоохоронці витягли тіло Дарії з ями, воно було повністю роздягнене.

"Встановити злочинця вдалося тільки після збору всієї необхідної інформації, що дозволила посекундно відновити рух дівчинки від ринку у напрямку до школи. За ці дні була зроблена колосальна робота, по крупицях збирали інформацію", – додав поліцейський.

Зауважимо, у коментарях під дописом Нацполіції про знайдене тіло дівчинки пишуть, що підозрюваний хлопець був сусідом Дарії та приїхав з Росії. Дехто навіть переконує, що зловмисника раніше вже засуджували за зґвалтування і він лише нещодавно вийшов на волю. Офіційного підтвердження цій інформації наразі немає.

Другие новости