ПоддержатьУкраїнська

Справа про заволодіння землею в Одесі: суд призначив підозрюваній 26 мільйонів застави

StopCor
StopCor

StopCor

Справа про заволодіння землею в Одесі: суд призначив підозрюваній 26 мільйонів застави

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

“12 жовтня 2021 року слідчий суддя ВАКС обрав запобіжний захід директорці юридичного департаменту Одеської міської ради, одній з 16 підозрюваних у справі щодо незаконного заволодіння землею територіальної громади Одеси та легалізації незаконно отриманих доходів”, - йдеться в повідомленні.

Суд відмовив у задоволенні клопотання детективів Національного антикорупційного бюро про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та обрав підозрюваній запобіжний у вигляді застави у розмірі 26 млн 169 тисяч гривень.

Також на директора юридичного департаменту покладено ряд обов’язків: прибувати на першу вимогу до детективів, прокурора, суду; не відлучатися із Одеси без дозволу детектива, прокурора або суду; повідомляти прокурора, детектива та суд про зміну свого місця проживання; утримуватися від спілкування зі свідками та іншими підозрюваними у справі, а також здати на зберігання детективам свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон.

Строк дії обов’язків – до 12 грудня 2021 року.

Після ознайомлення з повним текстом ухвали суду буде вирішено питання щодо оскарження запобіжного заходу.

Як повідомляв Укрінформ, 11 жовтня Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід міському голові Одеси Геннадію Труханову у вигляді застави у розмірі 30 млн грн 213 тис. грн.

Джерело: Укрінформ

Другие новости