ПоддержатьУкраїнська

Став відомий стан здоров'я Кернеса

StopCor
StopCor

StopCor

Став відомий стан здоров'я Кернеса

У міській раді Харкова розповіли, як переносить COVID-19 мер міста Геннадій Кернес. Також в установі спростували ряд тез про обставини та причини хвороби міського голови.

 Кернес впав у кому. Фото: news24ua

Про це повідомляє пресслужба Харківської міської ради, передає "Вголос".

"Інформація про те, що Харківський міський голова перебуває в комі, не відповідає дійсності. Стан Геннадія Кернеса не викликає у лікарів побоювань за його життя. Інформація, яку Харківська міська рада отримує з клініки "Шаріте", дозволяє розраховувати на швидке повернення Геннадія Кернеса до Харкова", – йдеться в повідомленні.

У міській раді також спростували інформацію, що Кернеса спеціально заразили коронавірусом, а причетні до цього зараження голова Харківської ОДА Олексій Кучер і міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Харківська міська рада офіційно заявляє: таку версію подій в команді Геннадія Кернеса не розглядають, а подібні інформаційні вкидання розцінюють як незграбну спробу загострити політичне протистояння в Харкові та регіоні та зіштовхнути лобами місцеву та центральну владу", – повідомили у відомстві.

Причиною зараження коронавірусом назвали його роботу, яка вимагає чимало зустрічей.

"Не дивно, що при такій колосальній кількості контактів він міг заразитися на коронавірус", – додали у міськраді.

Другие новости