ПоддержатьУкраїнська

Столичний мер показав реконструкційні роботи київських кінотеатрів

StopCor
StopCor

StopCor

Столичний мер показав реконструкційні роботи київських кінотеатрів

У Києві у комунальних кінотеатрах тривають оновлювальні роботи.

Відео про те, як ремонтують заклади, опублікував на сторінці у Facebook Віталій Кличко, передає Укрінформ.

«Ми продовжуємо оновлювати комунальні кінотеатри. У занедбаних здійснюємо капітальний ремонт. У тих, що в кращому стані, – робимо всі необхідні роботи. Але головне – ми зрушили це питання. Аби повернути людей до районних кінотеатрів, аби комунальні кінотеатри могли конкурувати з комерційними. Щоб мами з дітьми, школярі та молодь не їхали в центр міста, аби подивитися довгоочікуваний фільм чи мультик. А могли це зробити поблизу своєї домівки. Роботи ще багато, але нас це не лякає», – зазначив Кличко.

Він повідомив, що усього в столиці 15 комунальних кінотеатрів, вісім із яких працюють. Найближчим часом після реконструкції буде відновлена робота двох дитячих кінотеатрів на лівому березі – «Старт» і «Промінь», де на дітей там чекатимуть і різноманітні творчі студії. Окремі ремонтні роботи наразі тривають у кінотеатрах «Лейпциг», «Флоренція», кінотеатрі імені Тараса Шевченка. Невдовзі розпочнуться ремонтні роботи в кінотеатрах «Кіото» та «Дніпро».

«Ми оновлюємо інженерні мережі, адже будівлі кінотеатрів були зведені ще за радянських часів і потребують якісного переобладнання. Ремонтуємо фасади, внутрішні приміщення, оновлюємо проектори, звукове обладнання, екрани», – додав Кличко.

За його словами, в дитячому кінотеатрі «Старт» на Березняках здійснюють капремонт фасаду, приміщень, покрівлі, оновлюють інженерні мережі. Замінили кінопроектор. У «Лейпцигу» на Борщагівці відремонтували фасад, інженерні мережі, обладнали відеоспостереження, завершують благоустрій території. Замінили й крісла в усіх трьох залах, кінопроектор та звукове обладнання для найбільшого залу на 500 місць. Триває облаштування окремого входу з пандусами для людей із інвалідністю.

https://www.facebook.com/watch/?v=1537544793066460

Другие новости