ПоддержатьУкраїнська

Терорист, яки захопив банк у столиці озвучив вимоги (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

Терорист, яки захопив банк у столиці озвучив вимоги (фото)

Терористом, який захопив приміщення столичного банку і погрожує вибухівкою, виявився громадянин Узбекистану Сухроб Карімов.

 Фото: ZN.UA

"За попередньою інформацією особою яка погрожує терористичним актом є громадянин Узбекистану - Карімов Сухроб Рахманович , 25.03.1988 р.н.

Судячи за його соціальними мережами - це психічно неврівноважена особа.

Ми поки що не знаємо, наскільки серйозні його наміри, та чи дійсно в нього справжня вибухівка", -  передає заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Facebook.

https://www.facebook.com/100002305693349/posts/3168827906537368/

Також заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко заявив, що чоловік, який перебуває в будівлі бізнес-центру "Леонардо" і стверджує, що в його рюкзаку знаходиться вибухівка, вимагає допуску представників засобів масової інформації.

"Зі злочинцем ведуться переговори, ми вимагаємо від нього здатися. Він вимагає, щоб до нього допустили засоби масової інформації, щоб він дав якісь інтерв'ю. Схоже, ситуація розгортається за сценарієм, як це було в Луцьку ... Стратегія на сьогоднішній момент - це переговори. за підсумками переговорів будуть прийматися подальші рішення ", - сказав він.

Геращенко також зазначив, що чоловік відпустив співробітників банку – там залишилася тільки керівник відділення, але зловмисник нібито її не затримував, а готовий був там залишитися сам.

Заступник міністра внутрішніх справ закликав киян та гостей столиці перепланувати свої маршрути і не їхати через вулицю Богдана Хмельницького, де знаходиться БЦ "Леонардо" і АТ "Універсал Банк".

Другие новости