ПоддержатьУкраїнська

Тридцять другий день війни з росією: ситуація в областях України (оновлюється)

Марина Титова
Марина Титова

Шеф-редактор

Тридцять другий день війни з росією: ситуація в областях України (оновлюється)

В Україні триває тридцять другий день війни з росією. Противник продовжує ведення повномасштабної збройної агресії проти України. Мужній та успішний супротив чинить ЗСУ. За ситуацією в регіонах стежить "СтопКор". Інформують у тому числі й осередки ВГО "Стоп корупції".

 Тридцять другий день війни з росією. Дайджест ''СтопКору''

Київ та область

23:08

У Києві чутно вибухи.

10:22

У Києві правоохоронці затримали на станції метрополітену чоловіка з гранатою та боєприпасами. Зловмиснику загрожує до семи років в’язниці.

09:00

Харків та область

22:47

У Харкові прогриміли потужні вибухи.

18:54

Через обстріли російських окупантів Харків щодня зазнає колосальних збитків. На сьогодні понад 1100 будинків у Харкові просто зруйновані. Про це розказав мер Харкова Ігор Терехов в інтерв'ю "Українській правді".

09:15

Українські захисники повідомили, що звільнили с. Вільхівка, що в кількох кілометрах від Харкова, знищили близько 70 окупантів та 27 взяли в полон. Повідомляють командири батальйонів харківського осередку територіальної оборони "Азов" Костянтин Немічев та Сергій Величко (позивний "Чілі") у Telegram та Facebook

Суми та область

17:45

Жителі міста Охтирка зібралися, щоб прибрати місто після місяця обстрілів і бомбардувань російськими військовими. Пише "Суспільне".

08:16

"Сумщина. Ніч з 26 на 27 березня минула тихо. Вперше. Єдина новина: перевели годинники на літній час" — голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

Львів та область

17:07

У понеділок, 28 лютого, через проведення планових ремонтних робіт ПАТ «Львівобленерго» знеструмить будинки на майже 50 вулицях Львова. Такоє протягом дня, із 08:00 до 17:00, світла не буде у Зимній Воді та Брюховичах, повідомило «Львівобленерго» у Facebook.

08:00

Пожежу на базі зберігання нафтопродуктів у Львові, яка виникла внаслідок російського авіаудару по місту напередодні,  вдалось загасити у неділю вранці, водночас на аналогічному об'єкті у місті Дубно Рівненської області досі працюють вогнеборці, повідомили в ДСНС.

 Рятувальники загасили пожежу у Львові, нафтобаза у Дубно досі горить Фото: ДСНС

Луганщина

15:34

Луганщина перебуває під постійним вогнем російських загарбників. Через обстріли у Кремінній горіла лісова підстилка та суха трава. Палало близько 15 гектарів. Для ліквідації пожежі було залучено 22 рятувальника та 4 одиниці техніки ДСНС Луганської області.

10:15

На Луганщині через обстріл почали горіти ліси. Про кілька пожеж, у тому числі площею 15 га, повідомив голова ОВ Сергій Гайдай. За його словами, через обстріл зайнялася лісова підстилка та суха трава площею близько 15 гектарів. Жителів області він попросив повністю утриматися від куріння сухої трави, оскільки "це зараз нам може сильно зашкодити". Повідомляє на своїй офіційній сторінці у Facebook голова Луганьскої ОДА Сергій Гайдай.

08:38

На Луганщині окупаційні війська рф пошкодили 11 будинків. Також під обстріл потрапили школа в селі поблизу Лисичанська і станція швидкої допомоги в Сєвєродонецьку.

Донеччина

20:00

Генштаб ЗСУ повідомляє, що всі атаки на Маріуполь було відбито. Окупант перестав наступати і зазнав важких втрат - 150 солдатів, 2 танки, 7 БМП та 1 БТР.

09:00

Захисники Маріуполя ліквідували командира десантно-штурмового відділення 810-ї окремої гвардійської бригади морської піхоти ЧФ Росії Володимира Криволапова.

Чернігів та область

21:30

Надвечір 27 березня російські війська обстріляли житловий мікрорайон у Чернігові. Як повідомили Суспільному очевидці, прилетіло три міни. Попередньо, загиблих та травмованих немає, інформація уточнюється. Один з снарядів прилетів в автівку. Власники розповіли, що це врятувало людей:

10:52

Станом на тридцять другий день війни з росією електропостачання, теплопостачання та водопостачання відсутні в м. Чернігові через ураження об'єктів критичної інфраструктури й активні бойові дії.

Про це повідомив голова Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус у телеграмі. Газопостачання здійснюється частково, відновлювальні роботи проводяться в міру можливості.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, окупанти знову обстріляли власні позиції.

Запоріжжя та область

14:30

В окупованому російськими військами Мелітополі з суботи 26 березня перестав працювати український мобільний зв'язок та інтернет. Повідомляє мелітопольський сайт ria-m.tv.

11:12

Українські військові на Запоріжжі успішно відбили атаки ворога. ЗСУ продовжують завдавати суттєвих втрат російським окупантам, ворог втрачає живу силу та техніку. Про це повідомив речник Запорізької обласної військової адміністрації, полковник ЗСУ Іван Арєф’єв.

Житомир та область

22:38

У Житомирі чутно вибухи.

Рівне та область

22:40

У Рівному було чутно вибухи.

Волинська область

22:28

В районі Луцька пролунали щонайменше два вибухи.

"Щодо вибухів, що пролунали. Це були ракетні удари по нафтобазі", - голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко про вибухи у Луцьку.

Херсон та область

15:50

Херсон та Каховка вийшли на мітинги проти окупантів. Російські силовики в облцентрі почали кидати димові шашки.

Другие новости