ПоддержатьУкраїнська

У грудні цього року збирався вийти на пенсію: на Дніпропетровщині від COVID-19 помер майор поліції

StopCor
StopCor

StopCor

У грудні цього року збирався вийти на пенсію: на Дніпропетровщині від COVID-19 помер майор поліції

У п'ятницю 13 листопада, через ускладнення, викликаних COVID-19, помер заступник начальника відділу організації діяльності груп реагування управління превентивної діяльності ГУНП в Дніпропетровській області Віталій Шевцов. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції, передає "Дніпро вечірній".

 Фото: Нацполіція

"Майор поліції Віталій Шевцов прослужив на різних посадах в органах внутрішніх справ майже 25 років. У грудні цього року збирався вийти на пенсію і присвятити час дітям. На жаль, за три дні до його 43-річчя життя Віталія обірвалася. Без батька залишилися двоє дітей - 11-річний син і 18-річна дочка. Він був грамотним і професійним поліцейським, уважним керівником, люблячим чоловіком, чудовим батьком і сином. Висловлюємо сім'ї померлого поліцейського щирі співчуття з приводу його передчасної смерті. Сумуємо разом з вами. Світла пам'ять відважному поліцейському", - сумують колеги.

Це вже не перша втрата від коронавірусу в рядах поліції.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, минулої доби, 13 листопада, в Україні виявили 12 524 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19.

Читайте останні новини про COVID-19.

Другие новости