ПоддержатьУкраїнська

У Києві п'яна та пишногруда водійка автомобіля Toyota намагалась підкупити копів (відео)

StopCor
StopCor

StopCor

У Києві п'яна та пишногруда водійка автомобіля Toyota намагалась підкупити копів (відео)

Столичні патрульні впіймали на гарячому порушницю правил дорожнього руху, яка керувала автомобілем Toyota у стані алкогольного сп'яніння. 

 Фото: скріншот

Уночі, 18 вересня, патрульні звернули увагу на автомобіль Toyota, який під час маневру наїхав на бордюрний камінь на вулиці Новогоспітальній, а потім невпевнено продовжив рух. Інспектори подали водію сигнал про зупинку, але зупинився автомобіль не одразу. За кермом позашляховика перебувала жінка. Під час спілкування патрульні помітили у неї явні ознаки алкогольного сп'яніння. Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Києва.

Інспектори запропонували їй пройти освідування на стан сп'яніння на місці, на що вона погодилася та передала охоронцям порядку свої документи. Коли ж патрульні вдалися до пошуків свідків жінка раптово почала тікати. Переслідування тривало не довго: втікачка заїхала у підземний паркінг, де її наздогнав автопатруль, передає "Уніан".

Правоохоронцями довелося затримати жінку та застосувати кайданки. Від проходження огляду жінка відмовилась, мотивуючи відмову тим, що свідки їй не подобаються.

Вже у відділку порушниця намагалася підкупити копів у незвичний спосіб.

"Поїхали до мене додому! Усі! Я вас пригощу... У мене, правда, немає ще кухні... але ми купимо м'ясо, посмажимо разом, я вас пригощу вином..." - запропонувала вона.

https://www.facebook.com/kyivpatrol/videos/3336594983043638/

Патрульні склали на водійку протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, на Львівщині сталася смертельна ДТП.

Другие новости

Миллионы для руководства и награда скандальному экснардепу: госаудиторы проверяют деятельность НАМН и ее президента Цымбалюка

Миллионы для руководства и награда скандальному экснардепу: госаудиторы проверяют деятельность НАМН и ее президента Цымбалюка

Журналисты СтопКора пообщались с президентом НАМН Цымбалюком по поводу эффективности использования ресурсов академии, высоких зарплат руководства и связей с одиозным экснардепом Дубовым