ПоддержатьУкраїнська

У столиці розкажуть про освітній проєкт для підвищення кваліфікації працівників пресслужб

StopCor
StopCor

StopCor

У столиці розкажуть про освітній проєкт для підвищення кваліфікації працівників пресслужб

10 липня о 12:00 у головному офісі ГО «Стоп корупції» відбудеться брифінг «Можливості для навчання і підвищення кваліфікації пресслужб місцевих органів влади».

 Олександр Чекмишев Фото: СтопКор

Спікери:

Олександр Чекмишев – медіаексперт асоціації «Спільний простір», професор, доктор наук із соціальних комунікацій, тренер із журналістики та ефективних комунікацій;

Роман Бочкала – координатор ГО «Стоп корупції», український журналіст та військовий кореспондент.

Головна задача проєкту – навчити представників пресслужб будь-яких органів місцевого самоврядування сучасним навичкам медіаграмотності.

 Роман Бочкала Фото: СтопКор

Особливістю проєкту є його проведення в умовах адаптивного карантину, що вплинуло на оновлення формату.

Наразі експерти вже провели першу хвилю моніторингу, аби зробити певний зріз матеріалів регіональних пресслужб та визначити, які теми є в топі, і в якій тональності їх переважно висвітлюють. Ця статистика має стати певним бекграундом проєкту.

«Ми завантажимо ці матеріали на наш сайт та запропонуємо їхні «перфектні версії». Тобто всі статті будуть переписані, щоб місцеві учасники могли порівняти свої публікації з тим, як їх переробили наші експерти. Усе це ми супроводимо посиланнями на теоретичні матеріали та поясненнями, чому саме ми пропонуємо вносити ті чи інші правки», – додав спікер брифінгу Олександр Чекмишев.

До проєкту долучаться представники регіональних підрозділів ГО «Стоп корупції» з восьми міст України: Харків, Запоріжжя, Херсон, Вінниця, Хмельницький, Чернівці, Кропивницький, Львів.

Нагадаємо, за 5 років існування «Стоп корупції» в Україні відкрили 69 регіональних осередків, які працюють над викриттям корупціонерів у найвіддаленіших куточках країни.

Захід є відкритим для представників ЗМІ та всіх охочих приєднатися.

Адреса: пресцентр «Стоп корупції», м. Київ, вулиця Предславинська 43/2.

Пряма трансляція почнеться рівно о 12:00 на сторінці «Стоп корупції» у Facebook. Запис трансляції буде доступний після її завершення.

Дізнатися додаткову інформацію щодо проєкту ви можете за посиланням. Деталі – за номером телефону 044 578 0004

Другие новости