ПоддержатьУкраїнська

У ВРП дозволили одеській судді «відмазувати» прокурорів і віджимати майно у підприємців

StopCor
StopCor

StopCor

У ВРП дозволили одеській судді «відмазувати» прокурорів і віджимати майно у підприємців

Замість відсторонення – лише догана: таке рішення 19 грудня цього року ухвалили члени Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя щодо одеської служительки Феміди, підлеглої одіозного судді Чванкіна – Юлії Федулеєвої. Якими рішеннями відома ця пані та чому громадська рада має сумніви щодо її доброчесності – дізнавалася Ася Шевченко.

https://www.youtube.com/watch?v=jTwbpNH1dGw

Слідча суддя Юлія Федулеєва працює у Київському райсуді вже понад 6 років. За цей час вона встигла ухвалити безліч цікавих рішень.

У 2017 році щодо дій судді було ініційовано 12 дисциплінарних проваджень, більшість з яких триває і до сьогодні.

 Юлія Федулеєва

Так, наприклад, суддя визнала не винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з порушенням правил безпеки дорожнього руху, Григорія Пімонова. І ось у чому підступ – цей Гришко людина геть не проста, адже він – колишній прокурор Приморського району все в тій же Одесі.

Наші колеги з Південної Пальміри пов’язують цього правоохоронця з рейдерським захопленням санаторіїв. Згідно з протоколом про вчинення правопорушення, Григорій Пімонов під час керування транспортним засобом був «під мухою». Та пані суддю це аніскільки не збентежило.

Ще один цікавий випадок стався з ТОВ «МОТТО ЄВРО ПЛЮС». Тут пані Юля закрила очі на вимоги КПК, не повідомивши власника майна про день та час розгляду клопотань та не надіславши останньому ухвали про накладення арешту на майно.

Отже, суддя Федулеєва, вочевидь, може ухвалювати будь-які, навіть відверто незаконні, рішення.

Другие новости