ПоддержатьУкраїнська

В столиці затримали вбивцю 9-річного хлопчика – подробиці

StopCor
StopCor

StopCor

В столиці затримали вбивцю 9-річного хлопчика  – подробиці

Дитину позбавив життя брат його вітчима – чоловік 1989 року народження “через образу”. Про це розповів начальник столичної Нацполіції Андрій Крищенко в ефірі телеканалу “112 Україна”, передає “Уніан”.

В столиці затримали вбивцю 9-річного хлопчика  – подробиці

Начальник поліції заявив, що підозрюваним виявився брат вітчима 1989 року народження (раніше повідомлялося, що вбив старший брат. - ред.). Чоловік убив дитину через образу. Що саме стало причиною образи і вбивства, Крищенко не повідомив.

Чоловікові повідомили про підозру, він розповів, як саме вбив дитину і куди викинув знаряддя вбивства. Водолази знайшли на дні озера.

"Після того, як знайшли труп хлопчика у водоймі, він (підозрюваний, - ред.) дав свідчення, вказав, як проходило вбивство, куди викинув знаряддя вбивства, водолази потім знайшли його, а також вилучено деякі речі, які мають до цього відношення. Цій особі вже повідомлено про підозру у навмисному вбивстві. Сьогодні слідчий з процесуальним керівником узгодять документи і звернуться в суд для обрання запобіжного заходу", - сказав Андрій Крищенко.

Крищенко заявив, що підозрюваному може загрожувати довічне ув'язнення.

Нагадаємо, у Дарницькому районі столиці в озері Вирлиця знайшли мертвим 9-річного хлопчика, який з 22 червня перебував у розшуку.

Він пішов 22 червня близько восьмої години вечора з дому гуляти біля будинку і не повернувся.

Вже в неділю, 23 червня, 9-річного Захара знайшли мертвим. За попередньою інформацією, його спочатку зарізали, а потім втопили у водоймищі. На місці працюють слідчі з‘ясовують обставини моторошної події.

Читайте також: "На Івано-Франківщині блискавка влучила в зупинку, є жертви (ФОТО)".

Другие новости