ПоддержатьУкраїнська

Вдарила в обличчя поліцейську: в Одесі жінці загрожує строк

StopCor
StopCor

StopCor

Вдарила в обличчя поліцейську: в Одесі жінці загрожує строк

16 грудня в Одесі місцева мешканка у стадії алкогольного сп'яніння вдарила поліцейську по обличчю через її вимогу припинити порушувати громадський порядок. Відомо, що співробітниця поліції отримала тілесні ушкодження легкого ступеню.

Вночі на лінію «102» надійшло телефонне повідомлення про домашнє насилля. У дворі будинку на вулиці 40 років оборони Одеси, куди поліцейські прибули за викликом, гучно «відпочивала» компанія. На вимогу припинити порушення публічного порядку її учасники почали конфліктувати, а коли зауваження зробила жінка-поліцейський, одна з «відпочиваючих» кинулася до неї і вдарила в обличчя рукою із затиснутим в ній телефоном. Відповідно до висновку медиків, зловмисниця перебувала у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом насильства щодо працівника правоохоронного органу розпочато кримінальне провадження. Порушниці повідомлено про підозру за  ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту строком на два місяці. Триває слідство, повідомляє пресслужба Національної поліції Одеської області.

Другие новости