ПоддержатьУкраїнська

Відзначали свято Миколая: у Кіровоградській області з рушниці вбили чоловіка

StopCor
StopCor

StopCor

Відзначали свято Миколая: у Кіровоградській області з рушниці вбили чоловіка

У суботу, 19 грудня, у Златопополі, у старій частині міста Новомиргорода, що на Кіровоградщині, в результаті перестрілки один чоловік загинув та один поранений. Інформацію підтвердив начальник Новомиргородського відділення Маловисківського відділу ГУ НП Юрій Тупиця. Про це повідомляють "Новомиргородські вісті", передає "Утренний город".

 Фото: radiotrek.rv.ua

Компанія чоловіків у будинку місцевого мешканця увечері відзначала свято Миколая, до будинку зайшов чоловік у нетверезому стані. Останній посварився з приятелями, потім побіг додому за рушницею.

Він застрелив чоловіка, з яким бився раніше, та поранив іншого його товариша. Як свідчать очевидці, загиблий помер миттєво, адже від пострілу череп нещасного рознесло на частини.

"Після скоєного чоловік втік і переховувався у літній кухні в знайомого. Тут його й знайшли оперативники", — зазначив Юрій Тупиця.

Затриманий 1962 р.н. був раніше засуджений за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, проте це було давно, тож він після погашення судимості оформив офіційно мисливську рушницю у власність.

У загиблого, якому на цей момент було 45 років, залишились дружина та донька. Поранений товариш потрапив до реанімації.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, на Житомирщині хлопець підірвав себе гранатою.

Другие новости