ПоддержатьУкраїнська

Винуватця ДТП із 8 авто на Столичному шосе взяли під варту

StopCor
StopCor

StopCor

Винуватця ДТП із 8 авто на Столичному шосе взяли під варту

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Київська міська прокуратура.

"За клопотанням Київської міської прокуратури взято під варту на 2 місяці водія іномарки, який у неділю, 12 вересня 2021 року, вчинив масштабну ДТП на Столичному шосе у Києві", - ідеться в повідомленні.

Як нагадали у прокуратурі, водій автомобіля Honda, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння (тест драгера показав 1,7 проміле алкоголю в крові) та рухаючись Столичним шосе у напрямку Обухова, скоїв зіткнення з попутним автомобілем KIA Ceed, після чого ці транспортні засоби виїхали на зустрічний напрямок руху, де зіткнулися ще із 6 автомобілями.

Внаслідок ДТП постраждали троє людей.

Дії водія кваліфіковані за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння або під впливом наркотичних чи психотропних речовин).

Сьогодні Шевченківський районний суд Києва підозрюваному обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави.

Як повідомляв Укрінформ, у Туреччині сталося зіткнення шкільного автобуса з іншим автобусом, яким їхали українські мандрівники. Водій туристичного автобуса загинув, 49 пасажирів обох автобусів отримали поранення.

Фото: Фейсбук

Джерело: Укрінформ

Другие новости