ПоддержатьУкраїнська

Власник одеського готелю "Токіо Стар" відповідатиме за пожежу

StopCor
StopCor

StopCor

Власник одеського готелю 'Токіо Стар' відповідатиме за пожежу

Власнику готелю "Токіо Стар" Вадиму Чорному висунуто підозру у причетності до пожежі, що забрала життя дев'ятьох людей. Повідомлення про це з'явилося сьогодні на сайті прокуратури Одеської області

Пожежа спалахнула у ніч на 17 серпня, внаслідок неї постраждало десятеро постояльців, дев'ятеро загинуло. Слідство розглядало три версії події, одна з яких – підпал з метою приховання вбивства. Проте у процесі слідчих дій правоохоронці відкинули версію вбивства, натомість повідомили Чорному про підозру у порушенні правил пожежної безпеки.

Нині триває слідство, вживаються заходи для вилучення та дослідження усіх документів підприємства, які можуть бути важливими у справі, зокрема тих, що стосуються установки та обслуговування пожежної сигналізації.

Сам Вадим Чорний говорить про недотримання умов договору з боку представників охоронної фірми "Карабінер", яка мала викликати рятувальників ДСНС, але знехтувала своїми обов'язками. 18 серпня правоохоронці провели обшуки на усіх об'єктах, які належать Чорному, а також у його власних апартаментах. Проти нього відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 ККУ. Окрім того, ДБР веде слідство за фактом неналежного виконання службових обов'язків співробітниками ДСНС Одеської області.

Другие новости