ПоддержатьУкраїнська

Збитки у понад 1 млрд гривень щорічно: в МінАПК розповіли, скільки втрачає держава через крадіжки в агросфері

StopCor
StopCor

StopCor

Збитки у понад 1 млрд гривень щорічно: в МінАПК розповіли, скільки втрачає держава через крадіжки в агросфері

Неефективне використання землі державними підприємствами та корупція в аграрній сфері призводять до мільярдних втрат держбюджету, від чого страждають платники податків – прості українці. Саме таку оцінку ситуації дали керівники суб’єктів господарської діяльності на нараді, що відбулась 27 вересня в Міністерстві аграрної політики. 

 В МінАПК відбулась нарада за участі керівників державних підприємств Фото: скріншот

"Зустріч з керівниками державних аграрних підприємств. З цікавого – кілька тисяч гектарів, в когось мільйонні збитки на оренді, десь в залі сидять "смотрящі" – люди, які звільнені з держпідприємств, але чомусь потрапляють в зал. За нашими оцінками, збитки державі й платникам податків через крадіжки та неефективне використання землі в державних аграрних підприємствах становлять більше ніж 1 млрд грн щорічно", – написав про результати зустрічі у Facebook Тимофій Милованов.

 Водночас активісти ''Стоп корупції'' розповідали про розкішне життя Ахіджанова

Зазначимо, що водночас активісти "Стоп корупції" проводили розповсюдження інформаційних листівок про корупційну діяльність керівника господарсько-фінансового департаменту міністерства АПК Баграта Ахіджанова. Листівки потрапили в руки ряду керівників державних підприємств.

 Донька Ахіджанова проживає в розкішному маєтку в ЖК ''Новопеченські Липки'', – активісти

Другие новости