ПоддержатьУкраїнська

Продали Аульську хлоропереливну станцію: у Дніпрі активісти "СтопКору" шукають правду

StopCor
StopCor

StopCor

Продали Аульську хлоропереливну станцію: у Дніпрі активісти 'СтопКору' шукають правду

На Дніпропетровщині продали стратегічне підприємство. З приводу продажу АХПС (Аульської хлоропереливної станції) правоохоронці порушили кримінальну справу. Марганецький та Дніпровський осередки ГО "Стоп корупції" звернулись до обласної прокуратури.

"Як зазначила прес-секретар прокуратури Дніпропетровської області Сараваєва О.Є., дійсно є таке кримінальне провадження, яке розслідується слідчим відділом ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області під процесуальним керівництвом прокуратури Дніпропетровської області. Наразі повідомити про стан розслідування прокуратура не має можливості у зв'язку з відсутністю керівників. Але ми обов'язково навідаємось до Нацполіції в Дніпропетровській області та до обласної прокуратури, бо на наш погляд, продавати такі стратегічні підприємства – це злочин", – розповів голова осередку Сергій Хникін.

Нагадаємо, під час сесії Дніпропетровської обласної ради у лютому 2019 року депутати проголосували за те, щоб включити до переліку об’єктів, які підлягають приватизації, Аульську хлоропереливну станцію. З такою ініціативою за день до сесії облради під час засідання постійної комісії з питань ЖКГ виступив депутат Павло Кравченко, до якого звернулися представники ПрАТ "ДніпроАзот", які й бажають викупити АХПС для себе. Не дивлячись на те, що це питання виносилося без будь-якого попереднього обговорення й експертизи, депутати обласної ради проголосували "за".

Другие новости

Коммунальщики Киева завысили цены на аренду техники на 24 млн грн во время строительства Подольского моста

Коммунальщики Киева завысили цены на аренду техники на 24 млн грн во время строительства Подольского моста

Прокуратура Киева направила в суд обвинительный акт по и.о. директора КП за служебную халатность

Миллиарды на ГЭС и вилла на 'намыве' под Киевом: чем известен победитель тендеров 'Укргидроэнерго' Рева

Миллиарды на ГЭС и вилла на "намыве" под Киевом: чем известен победитель тендеров "Укргидроэнерго" Рева

Единственным конкурентом Ревы было ООО "КП "Электрюгзападмонтаж-11", которое предложило на 42% низшую цену