ПоддержатьУкраїнська

Активісти "Стоп корупції" підписали меморандум з ГО "Неподільна Україна"

StopCor
StopCor

StopCor

Активісти 'Стоп корупції' підписали меморандум з ГО 'Неподільна Україна'

Активісти ГО "Стоп корупції" підписали меморандум про співпрацю з ГО "Неподільна Україна". Про початок партнерства повідомляють представники проекту.

"Наші громадські організації об'єднались у боротьбі з усіма проявами корупції - від побутової до хабарництва серед можновладців. У планах активістів проектів - проводити спільні освітні та правозахисні акції, консультувати громадян про їхні права та обов'язки і спільним фронтом виступити проти українських корупціонерів", - зазначив правозахисник "Стоп корупції" Костянтин Варшавський.

Додамо, що ГО "Неподільна Україна" була створена 8 лютого 2015 року з метою провадження культурної та просвітньої діяльності, здійснення громадського контролю за владою та боротьби із корупцією, сприяння побудові суверенної і незалежної, демократичної, правової української держави з сильним громадянським суспільством. На чолі організації - громадський активіст Дмитро Костюк.

Активісти ''Стоп корупції'' підписали меморандум з ГО ''Неподільна Україна''

Другие новости

СБУ сообщила о подозрении гендиректору крупнейшего производителя российских 'Калибров'

СБУ сообщила о подозрении гендиректору крупнейшего производителя российских "Калибров"

Чиновник входит в близкое окружение высшего военно-политического руководства России и возглавляет предприятие, которое является главным производителем крылатых ракет "Калибр"