ПоддержатьУкраїнська

Депутату Лиманської міськради на Донеччині повідомлено про підозру у посяганні на територіальну цілісність України

StopCor
StopCor

StopCor

Депутату Лиманської міськради на Донеччині повідомлено про підозру у посяганні на територіальну цілісність України

За дорученням виконувача обов’язків керівника Донецької обласної прокуратури повідомлено про підозру одному з депутатів Лиманської міськради VII скликання у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України (ч. 2 ст. 110 КК України).

За даними слідства, 11 травня 2014 року мешканка м. Лиман, виконуючи функції члена територіальної та голови дільничної виборчих комісій, брала участь у проведенні так званого «загального обласного референдуму» з питання визнання державної самостійності «ДНР».

Після псевдореферендуму бюлетені, протоколи та інші документи, що підтверджують його проведення, передано представникам окупаційної адміністрації Російської Федерації у Донецькій області.

Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснюється Головним управлінням СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.Відділ інформаційної політики Донецької обласної прокуратури

Другие новости