ПоддержатьУкраїнська

Діалог з «поліцейськими діалогу» Одеси: ми об’єднані прагненням безпеки та миру в місті

StopCor
StopCor

StopCor

Діалог з «поліцейськими діалогу» Одеси: ми об’єднані прагненням безпеки та миру в місті

Серед працівників "поліції діалогу" Одеси  є і корінні одесити й ті, для кого місто стало другою домівкою. Дехто з них любить відпочинок у тихому сімейному колі, а дехто – екстремальні пригоди. Проте всі вони об’єднані однією метою: побудувати діалог з людьми так, щоб будь-які їхні зібрання завжди залишалися мирними, а всі суперечливі питання вирішувалися тільки у правовому полі.

Діалог з «поліцейськими діалогу» Одеси: ми об’єднані прагненням безпеки та миру в місті

Начальник відділу превентивної комунікації ГУНП в Одеській області Олександр Яценко приїхав в Одесу сім років тому зі сходу України. Він знає ціну миру, тому в місті, яке стало для нього другою домівкою, у конфліктних ситуаціях прагне досягати його тільки за допомогою діалогу. Треба намагатися бути кращим, працювати над собою, розуміти суспільство - переконаний 32-річний Олександр. А ось у повсякденному житті старший лейтенант поліції є фанатом від футболу.

Старша інспекторка відділу Крістіна Мажар ще студенткою також переїхала  до Одеси зі сходу. Дівчина зізнається, що любить це місто за його неповторний багатонаціональний колорит і хоче, щоб ані національність, ані політичні погляди, ані віросповідання не заважали людям чути одне одного. Її бажання - щоб тишу в Одесі порушував тільки шум морських хвиль.

Інспектор відділу Геннадій Зотов - корінний одесит. З раннього дитинства його життя було підпорядковане спорту, дотриманню правил, рекомендацій батьків, викладачів і тренерів. В результаті він домігся звання майстра спорту з плавання та багатоборства. Старший лейтенант поліції завжди мріяв подивитися, як живуть люди в усіх куточках світу і пишається, що у свої 52 майже стовідсотково втілив мрію у життя.

Інспектор відділу Дмитро Андрєєв - також одесит і представник поліцейської династії. Ще юнаком він твердо вирішив служити в правоохоронних органах. Старший лейтенант поліції захоплюється активними видами відпочинку, важкою атлетикою та дотримується здорового способу життя. А ще - цікавиться громадським і політичним життям рідного міста та країни в цілому. Так само як і у виборі професії, він впевнений у спільному для всіх бажанні зберегти мир в Одесі.

Старша інспекторка сектору превентивної комунікації відділу превенції Одеського районного управління поліції № 1 Ірина Піскунова – мати трьох дітей. Тому її найбільше бажання - щоб діти жили в мирному місті. Попри надмірну завантаженість в поліції вона встигає і вдома лад навести, і на службі обов'язки виконати професійно та відповідально. Їй легко вдається знаходити контакт з людьми різних поглядів, характерів, віросповідань.

Старша інспекторка сектору Юлія Коноваленко пишається своїм рідним містом і його жителями, а вільний час проводить у родинному колі, за читанням світової літератури чи у піших прогулянках. Юлія - людина з почуттям гумору, життєвою філософією оптимізму, готовністю жартома долати будь-які труднощі.

Інспектор сектору Дмитро Воронецький в правоохоронні органи прийшов за покликом серця. Він опікувався долею проблемних дітей в ювенальній превенції, захищав східний кордон України у складі спецпідрозділу «ШТОРМ». Старший лейтенант не з чуток знає, як страшно, коли свистять кулі, тому хоче тільки миру та спокою у рідній Одесі.

Інспектор сектору Олександр Тимченко виріс у промисловому місті. В юнацтві він хотів бути льотчиком, і тільки подорослішавши, прийняв зважене й свідоме рішення – служити в поліції. Воно навіяне не романтикою, а метою зробити Одесу безпечним містом. Старший лейтенант переконаний, що поліцейський має бути різнобічно розвиненим, тому докладає максимум зусиль для свого розвитку: як фізичного, так і духовного та інтелектуального.

Інспекторка сектору Людмила Ісаєва з дитинства мріяла стати поліцейською, допомагати та бути потрібною людям. Вона - кандидатка в майстри спорту з карате та чемпіонка України. Спорт в поліції та в житті допомагає відчувати себе впевненішою та витривалішою. 

Відділ комунікації поліції Одеської області

Другие новости