ПоддержатьУкраїнська

До будинку журналіста Ткача проникли невідомі

StopCor
StopCor

StopCor

До будинку журналіста Ткача проникли невідомі

Невідомі зірвали встановлені поліцією "пломби" на одному з входів на горище будинку, де виявили ймовірні докази прослуховування квартири журналіста Михайла Ткача.

 Фото: rferl

Про це повідомив сам журналіст у Facebook, передає "Depo.ua".

Він зазначив, що чув уночі 12 вересня шум.

"Вийшов на двір, аби контролювати виходи з чотирьох під'їздів які ведуть на горище. Викликав поліцію. Люки на горище були опечатані скотчем в рамках кримінального провадження. Поліція виявила зірвані "пломби" в одному з під'їздів і зараз оглядає горище", – написав Ткач.

До будинку журналіста Ткача проникли невідомі

За інформацією "Радіо Свобода", на місці подій перебували адвокат Анатолій Попов та частина редакції програми "Схеми".

"Факт зриву пломб очевидний. Михайло викликав поліцію, бо почув шум, нехарактерний для нічного часу. Очевидно, хтось проник на горище. Судячи з усього, невідомий швидко покинув це горище, тому що під час подальшого огляду місця з працівниками поліції ми нікого там не побачили. Ми пов'язуємо це все з подіями, які лягли в основу кримінального провадження за фактом проникнення в житло Михайла, і використання негласних засобів зйому інформації", – зазначив адвокат журналіста Анатолій Попов.

Юрист також заявив, що вони пов'язують все це зі справою про прослуховування. Проте викликаний на місце події експерт попередньо не знайшов жодних слідів. Адвокат пообіцяв додати інформацію до матеріалів справи.

Другие новости

СБУ сообщила о подозрении гендиректору крупнейшего производителя российских 'Калибров'

СБУ сообщила о подозрении гендиректору крупнейшего производителя российских "Калибров"

Чиновник входит в близкое окружение высшего военно-политического руководства России и возглавляет предприятие, которое является главным производителем крылатых ракет "Калибр"